NL|FR

Jebo Seasons

Herfst/winter

Creatief zijn met wat de seizoenen ons te bieden hebben. Be food. neemt dit letterlijk. Met ons eindejaarsassortiment brengen wij de winterse gezelligheid op jullie bord. Bekijk onze brochure om alvast in de feeststemming te komen.

Bekijk PDF

Jebo By Oummi

Onze nieuwste salades

Jebo By Oummi, onze nieuwste salades, nemen je mee op een reis rond de wereld. De authentieke smaken die samengesteld worden met liefde en kennis, met als geheim ingrediënt: Oummi’s touch! Oummi is het Arabisch woord voor mama en is de heldin van elke fijnproever.

Jebo By Oummi, smeersalades waar iedereen van kan genieten want, ze zijn 100% halal!
Jebo By Oummi, … food for all!

Bekijk PDF

Bieze

Rauwkosten, pasta’s en aardappelsalades

Deze gekende rauwkosten, pasta’s en aardappelsalades dienen niet te ontbreken in ons voorjaarsassortiment. Aarzel niet om onze folder te bekijken en zo in de zomerse sferen te belanden!

Bekijk PDF

Jebo Classics

Salades

Met deze brochure wil Jebo u een kijk bieden op het veelzijdig assortiment van onze hoogwaardige ambachtelijke smeersalades. Onbegrensde mogelijkheden, authentieke recepturen en duidelijke herkenbare ingrediënten. Kiest u voor Jebo dan kiest u voor eerlijke en pure smaakvolle producten.

Bekijk PDF

Jebo Origin

Pure Salads

Jebo gaat terug naar de meest pure vorm van de vissalades. Zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Uitmuntende smaken, niets meer of minder. Voor wie op zoek is naar het allerbeste.

Bekijk PDF

Oh!MyTapas

Be food geeft jullie elk jaar opnieuw de nieuwste trends op vlak van voeding. Dit jaar brengen we een uitgebreid assortiment uit waarbij jullie elke apero of tapas avond rijkelijk zullen kunnen vullen. Deze hippe brochure zal jullie doen verlangen naar een hapje en een drankje.

Bekijk PDF

Oh! MyTapas

Voorverpakte tapas

Download PDF

Get Inspired 3

Be Food! presenteert u inspirerende voorjaars- en zomersrecepten voor de foodspecialist.

Bekijk PDF

Get Inspired 2

Be Food! presenteert u met fierheid onze Get Inspired voor het najaar 2020.
Doe inspiratie op om onze gerechten nog lekkerder en heerlijker te maken!

Bekijk PDF

Get Inspired

Be food! presenteert u inspirerende voorjaars- en zomerrecepten voor de foodspecialist.

Bekijk PDF